Gjestebok

Hei.

Velkommen til å skrive i gjesteboka 🙂

[themify_hr color=»white» width=»100%» border_width=»1px» ]

710 Comments

710 thoughts on “Gjestebok

 1. Tusen takk for hilsen på min hjemmeside,
  Å så mange flotte bilder du tar på turene dine, det er hyggelig å titte på de, spesielt bildene av Luringen Totto og Zulu i fri utfoldelse.

 2. Hei Nina
  Veldig trist å lese om ryggen til Zulu! All ære til deg som står åpen og ærlig fram med dette og ikke bare forteller om når man seiler i med-vind.
  Jeg tror det finnes noen kosttilskudd uten bi- virkninger som hjelper mot stive ledd og forkalkninger, men mulig du vet om dette allerede. Er vel ikke så mye som ikke er sjekket opp allerede hvis jeg kjenner deg rett 🙂
  Lykke til, som du sier selv, dette fikser du og Zulu!
  Eli

 3. Gratulerer med dagen som var Totto.
  Du er så god..Du er best..Lille flotte Totto mann.
  Har blitt så glad i dag..
  Klem fra Norton ,Candy og Berit??????

 4. Hei Nina, jeg snakket med deg på tlf for noen dager siden ang Lp trening i klubben. Kikket på siden din i dag, jeg liker det du skriver om oppdretteren, veldig bra og godt sagt. Vennlig hilsen Laila og riesenschnauzer valpene Stella og Billy

 5. Takk for ny flott dag! Gleder meg til neste gang, nå gir vi jernet fremover:-) herlige bilder av verdens fineste barter!
  H
  Hilsener fra Elisabeth & gutta:-)

 6. Takk for en fantastisk fin dag sammen med deg og Elisabeth.Vi har alltid det så morsomt når vi trener sammen.Litt seriøse er vi også…
  Vi tar alt med godt humør og finner gode løsninger…
  Dagen går altfor fort..
  Håper vi møtes snart igjen.

  Mange hilsninger fra Berit,Norton og Candy

 7. Hei! I ettermiddag ble Ida (-06 kullet) hasteoperert for livmorbetennelse. Operasjonen varte i 3 timer, livmoren var gedigen 🙁 Får håpe at alt går bra med våres beste venn <3

 8. God kveld
  Så utrolig bra med så flotte resultater fra disse 2 flotte hundene våre..Sterke mentale begge to og arbeidsomme.
  Misunner dere turen til Terje og Inger i helga.
  Vi skal dit i pinsehelgen og jeg gleder meg.
  På fredag skal Norton og jeg gå streifevakt for russetreffet på Lillehammer.
  Må passe på ungdommen så de ikke blir utsatt for noe.
  Vi går på vakt fredag kveld fra klokka 20.00 til 0300.
  Dette har vi vært med på i mange år.Norton er en stødig kar og tåler mye støy og folk.
  Ha en riktig fin helg Nina .Den blir garantert bra.Hils alle kjente.
  Klem fra Candy,Norton og Berit

 9. Gratulerer masse med alle de flotte resultatene du har fått på C kullet ditt. Dette ser lovende ut 🙂

 10. Hei Nina! Tusen takk for en kjempespennende og lærerik dag i Sverige. Jeg og jentene koste oss veldif sammen med deg og den hyggelige Riesen-gjengen. Tusen takk for at du gjorde dette mulig for oss alle 4!!!

 11. Hei igjen og takk for sist. Gratulerer masse med superbra MH på 8 av bandittene. Det beste med alt var at avreageringen var så utrolig bra på alle. Og alle skuddfaste. Takker også for alt du stiller opp for oss. Det være seg to eller 4 bente. Setter utrolig pris på det. Og når jeg i tillegg har «verdens beste» Castro er jo alt bare velstand. Ha en fin dag.

 12. Hallo Nina
  Takk for en hyggelig ettermiddag,Nina
  Utrolig mye vi rakk på kort tid..Takk for nydelig kjøttsuppe,det smakte bedre enn mine brødskiver,
  Så var det litt fin puss på Candy,Så gikk turen videre på treningsbana,
  Zulu og du har snart alle øvelsene i klasse B på plass,bare litt finpuss…Flott.
  Candy og Norton fikk også en treningsøkt hver.
  Så utrolig fine bilder av hunder i fart. En god fotograf og ett bra kamera.
  Nå gleder vi oss till fredag, gleder oss til å møte resten av bandittene.
  Lørdag blir spennende,
  Norton og Candy hilser.

  Klem

 13. Hei Nina
  Gratulerer med alle flotte HD- og AD-resultater! Deilig å være oppdretter når slike resultater «renner inn» 🙂
  Ønsker dere en fortsatt flott vår ved enden av Mjøsa
  Hilsen fra Eli

 14. Hei Nina
  Gratulerer med alle flotte HD- og AD-resultater! Deilig å være oppdretter når slike resultater «renner inn» 🙂
  Ønsker dere en fortsatt flott vår ved enden av Mjøsa
  Hilsen fra Eli

 15. Selvfølgelig var det i desember 2014 Mack var på foto / film shoot:-) snek seg inn en liten feil:-)))

 16. Får caranina en kjendis??? I begynnelsen av desember 2015 var Mack på en spennende foto og film shoot :-)) Ååååååå Gud hjelpe meg så lenge det har vært å gå og holde dette hemmelig ….. Men endelig vil hemmeligheten komme i uke 13 i hundesport :-)))) Dere får titte litt ekstra på reklamen i denne utgaven av hundesport:-)))

 17. Takk for en fin dag i sporskogen Nina. Hyggelig at du tar turen hit.
  Var artig å være «sluttgjenstand» for Zulu, tror ikke hun venta seg et menneske, hun så litt sånn *hææ, hva da* ut et lite øyeblikk, før pølsebitene ble servert 🙂
  Gleder meg til neste gang vi møtes, det blir en spennende helg 🙂

 18. Hei hei jeg slenger meg på og takker for en super treningsdag:-) bildene viser vel at vi hadde det like morsomt som hundene. Voksne folk som ruller rundt på golvet he he…. Eller sitter øverst i skapet…. Svensken var sliten, fornøyd og stolt av seg selv tror jeg:-)

 19. Morsomme bilder Nina. Moro med litt annerledes trening. Takk til Elisabeth som ga oss muligheten til denne treningen idag.
  Alle hundene gjorde jobben sin.
  Moro å se hvor selvstendig alle jobbet….
  Takk for en fin hundedag Elisabeth, Nina og Terje som tok turen innom.

  Norton og Candy er superfornøyde..(jeg også)

 20. Gratulerer til alle bandittene som er blitt 1 år.
  Jeg kjente valpelufta når jeg nærmet meg Minnesund i dag .En av mine største opplevelser gjennom årene var å få være med på fødselen til Zulu og Norton barn.Helt ubeskrivelig..
  Ikke minst å kunne følge de små til 8 ukers alderen..Det ble mange turer til Minnesund..Takk Nina for at jeg fikk muligheten til å oppleve dette..
  Ønsker lykke til ,videre med ett åringene …

  Hyggelig og treffe Mari-Anne og Mack i dag.
  Candy er veldig fornøyd med den nye frisøren sin..Tålmodige Nina.Alltid like rolig,snill og bestemt..
  Vi kommer snart igjen..

  Klem fra Berit,Norton og Candy

 21. Tenk i dag er det 1 år siden bandittene ble født:-) må vel være en litt rørende for oppretteren å sitte og tenke tilbake på dagen i dag for et år siden:-) kanskje du nesten kan kjenne den deilige valpelukten og høre det første pipet:-) jeg er så forelsket i min «Pølsa Pettersen » 🙂 Takk for alt du har delt med oss det første året:-) klem fra barteguttene og Mari-Anne

 22. GODT NYTTÅR
  Ønskes til verdens beste oppdretter (e) Nina og Berit , dere er bare helt unike som følger oss opp på alle måter :-))) heldig vi som er eier av Crazy Black MACK .
  Gleder oss til fortsettelsen i 2015 , et spennende år blir det :-))))) Får Caranina en kjendis ?
  Klem Torger og Mari -Anne

 23. Hei igjen. «Julekvelden» kom tidlig for deg i år ja. Var så utrolig glad (og ikke overrasket) over Zulus prøver. Kunne ikke i min villeste fantasi tro hun kunne ha en sånn diagnose. Ei tispe full av energi,pels som bare glinser, humor og godt humør. Men vet og forstår din bekymring. Nå kan dere ta opp trening og etterhvert feire julekvelden på «ordentlig» Ha en bekymringsfri helg. Castro og Lukas hilser. Klem Nina.

 24. Hei Nina ! Gratulerer med både Zulu og «Disse bandittene dine» Selv jeg blir rørt og får tårer i øynene når jeg titter på siden din. Blir litt misunnelig på valpeeiele fra bandittkullet…..
  Lykke til, beste hilsner fra Nini & Harri-Hund

 25. Hei igjen. Gratulerer så masse med knall resultater i helgen. Det er så vel fortjent. Fineste Zulu. Når i tillegg 4 avkom får exc. med ck(i en alder av 9 mnd) sier det mye om hvor vellykket denne kombinasjonen er. Takker igjen for verdens beste Castro. Pappa Lukas hilser masse og er bare så stolt! Lillegutt henger seg så klart på. Klem Nina& gutta boys.

 26. heia og takk for sist – alltid lærerikt hos Terje og Inger – så artig at du driv oppdrett !! Skal sjå etter deg på utstillinger fremover ???? lykke til videre ????

 27. Takk for en super dag i bøverlund i går:-) og takk for skryten av svensken min i dagboken! Er så stolt av gutten at jeg nesten sprekker:-) og mye av æren går til dere jeg har trent med, Berit som stødig midtlinje sjef og dere som figuranter har gjort at poletten har landet der den skal. Gleder oss til flere turer i skogen:-)

 28. Hei Nina:-) S
  å fin hjemmesiden din har blitt! Takk for trivelig samling i helga, og takk for pelsstell-tips:-) Ha ei kjempefin helg!
  Hilsen Randi og Bjørk

 29. ….og alle de spm tegnene som dukket opp kom som en følge av smileys…. Så ganske dumt ut:-)

 30. Hei dere! Så fin «ny» side???? Måtte titte innom for å sjekke om dere hadde hatt det fint hos østli???? hilsen fra meg og gutta mine Zorro&Zechon????

 31. Hei og takk for sist. Takker deg igjen for at du 3. året på rad drar i gang «bruksbarten» på tur. Fantastisk helg med gode kompiser og flotte hunder. Er super fornøyd med både Lukas og Castro. Kos deg masse hos Terje og Inger. Jeg skal dit helgen etter og gleder meg.

 32. Hei igjen. Takk for en fin dag sammen med deg og Zulu på Bjerke i dag. Takk for at du alltid stiller opp enten det er handling,pelsstell eller annet. Setter utrolig pris på deg. Og grattis med Zulu sin exc. og ck og lille Castro som ble BIR. Gleder meg til fortsettelsen.

 33. Takk Nina for vår flotte Brage som er 6 år idag. Han gir oss stadig ny og gode opplevelser 😀

 34. Voff, alle sammen! Pappsen sier at jeg «god gutten» og resten av banditt-gjengen er 6 mnd i dag. Det skal visst være ganske kult. Jeg var til en sånn «kon tråll» hos legen min på fredag.
  Klarte å sitte stille på vekta og da stoppa den på 35kg. «Dæv– eller no sånt sa pappsen og snakka om «dyr» i kosten, men det blir en x-tra godbit i dag, det vet jeg! Sender en stor voff til mamma’n min, mor Nina, Totto og alle
  søskene mine. Ludwig 6mnd

 35. Hei igjen. Takk for en flott dag i skogen igjen. Så hyggelig å treffe alle sammen. Veldig moro at Ludvig m. fam. kom helt fra Moss. For en herlig gjeng med valper m. eiere. Dette må gjentas.

 36. Takker masse for utmerket pelsstell på fredag. Gøy å treffe både Cody og Candy. Også klart mamma Zulu og «onkel Totto» Castro ble så utrolig fin,og jeg bare koser meg når jeg ser på ham.Nå står 2 utstillinger på tur,så får vi se hva dommeren sier. Han er bare «BEST» i mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *