6.Oktober

På formidagen i dag så møtte vi igjen Charlotte og hennes valper. Artig å se gjensynsgleden blant hundene, at de kjenner hverandre igjen disse små knøttene. Jeg glemte IGJEN å ta med kameraet, men bilder kan ses på www.freewebs.com/kennelkidachi. Gå inn på blog og på dato i går og i dag.
En annen artig sak med denne turen, he he, det handler selvfølgelig om Rasmus, hvem ellers????
Vel, jeg skulle sette valpene inn i bilen igjen, så var den låst!!! Rasmus satt i forsetet og smilte, nøklene sto i !!. Han hadde kommet borti sentrallåsen. Flinke gutten mamma’n sin det 🙂
Gudskjelov at jeg hadde husnøklene i bukselomma, så Charlotte kjørte meg hjem så jeg fikk hentet reservenøklene.

Så fikk jeg en telefon fra ei venninne som følte seg litt dårlig. Jeg hørte det på stemmen hennes at her var det noe fryktelig galt. Jeg ba henne om å ringe legevakta og sa at jeg kunne kjøre henne hvis hun fikk komme inn. Hun gjorde så, og fikk beskjed om å komme med en gang.
Vi kjørte avgårde, hun ble lagt på seng med en gang og legevakten ringte ambulansen. Det gikk «blått» innover til sykehuset.
Har snakket med henne i kveld, formen er ikke på topp. Men nå er hun under behandling.

På kvelden tok jeg med meg Frøya, Rasmus og Totto på LP trening i hundeklubben.
De fikk bra økter alle tre, nå er de så fornøyde atte. Totto Lille er ihvertfall sliten, he he.
Og så til slutt; tusen takk for alle gratulasjoner og hilsener jeg har fått i forbindelse med Rasmus’ sitt stor-cert. Hyggelig å få sånne meldinger.