Oi oi som dagene og ukene går så nå var det på tide å legge igjen noen ord her. Mye har jo skjedd siden sist, da tenker jeg på den verdenskrisen vi står ovenfor nå til dags. Det er skremmende og fascinerende på samme tid….fascinerende fordi det er litt interessant å se hvordan dette påvirker oss i det daglige. Alt stopper (nesten) opp, vi må omstille oss på kort tid og endre levesett over natten. Jeg er av den mening at denne epidemien i bunn og grunn gjør noe positivt med menneskeheten og planeten vår, vi må stoppe opp og dermed stopper overforbruket vårt også. Dette har jo en stor positiv påvirkning på miljøet vårt og det ble det resultater av i rekordfart. Barnebarnet mitt er skolejente, nå får hun virkelig kjenne på hvor bra og viktig skolen er for henne. Hun syntes dette er no dritt og savner skolen og venner. Ja, det syntes jeg er bra, man skal ikke ta alt som en selvfølge. Forhåpentligvis så lærer vi noe av dette når viruset roer seg på verdensbasis.

Så var det over til hundehverdagen :-). Vi trener og koser oss på fritiden både alene og i små grupper. Vi har gått en del spor, feltsøk og lydighet. Vi har også kommet godt i gang med rundering, med en sånn speed-dog så er det utrolig morsomt. Ebba får så mange gode tilbakemeldinger, hun er en fantastisk hund både på «jobb» og i hjemmet. Vi er jo så klare til å starte i bruksprøve men det spørs om det blir noe av på denne siden av sommeren. Det kommer når det kommer :-). I dag har jeg vært på Hønefoss traktene og trent rundering sammen med Helle Ibsen og «Cody» (fra banditt-kullet). Vi hadde med oss to damer til så vi var innafor :-). Det ble en fantastisk dag, flinke hunder, sol, kake, kaffe og mye latter. Og så fikk vi besøk av en god årgangs-ponni, han måtte jo også få en godbit, et eple 🙂

Sist men ikke minst…..førstkommende lørdag så kommer det et nytt familiemedlem til Minnesund. Da reiser jeg over til Sverige og henter hjem «Emil», en dvergschnauzer. Vi gleder oss stort til å få en ny dverg i hus, en variant jeg DIGGER :-). Bildene er fra dagens trening.