1. JUNI

 

I går den 31. mai var det 7 år siden Frøya’s første kull ble født. Gratulerer med dagen «barnebarn». Selv om jeg ikke står som oppdretter på dette kullet så var jeg så heldig å få ha det hjemme hos meg selv. Jeg storkoste med med disse skjønne valpene og gråt så snørr og tårer rant når de reiste til sine nye hjem. Det var mye jobb men fy …. så mye glede også. Håper dere får mange gode år fremover.

 

I dag har jeg og Zulu vært på sporstevne arrangert av Nschk Oslo. Vi startet i kl.D selv om vi har opprykk til kl.C. Dette fordi jeg og Zulu trenger konkurransetrening. Så i dag tok jeg en feriedag for å få startet og det ga oss belønning. Vi ble nummer 2 med et nytt opprykk til kl,C. På¨sporet fikk jeg meg en «smekk», noe jeg trengte. Litt for sjølsikker om at sporet ikke skulle være noe problem, det er det minste problemet tenkte jeg. Men der bommet jeg skikkelig. Alle tips jeg fikk på sporkurset hos Østlie var som blåst bort fra memoryen. Zulu startet bra men jeg gjorde akkurat det jeg IKKE skulle gjøre, nemlig slippe henne for langt i stedet for å holde igjen. Det resulterte i at hun gikk over en pinne og vimset litt. Så det ga oss 7,5 poeng bare. Så en tankevekker for min del ja. Lydigheten var jeg veldig fornøyd med, gikk over all forventning tross varmen. Vi fikk 0 på hopp over hinder, Zulu gikk rundt i stedet for å hoppe tilbake. Ellers var det mange hyggelige poengsummer.

LINEFØRING: 9   GÅ FORAN I LINE: 7    DEKK U/MARSJ: 9   INNKALLING:9   APPORTERING:8   FELLESDEKK:8 (dobbelkommando)   BUDFØRING:10 

Vi har hatt en hyggelig dag på stevnet, flott arrangert. Det er en helt spesiell go’stemning på bruksstevner, alle ønsker hverandre godt og alle heier hverandre frem. Spiller ingen rolle om en ikke har dagen, men blir allikevel «løftet opp» av de andre. Det er ingen som sitter klint oppi ringen mens en ekvipasje går, her tas det hensyn.