14.Oktober

På formiddagene i dag møtte jeg min datter og barnebarnet på Jessheim.
Vi gikk en runde på senteret og handlet klær til den lille, så nå har hun bra med klær utover høsten og vinteren. Så tok vi en kaffekopp og noe å bite i etterpå, kjempekoselig.
Men jeg hadde desverre ikke tid til å være der så lenge for jeg skulle til veterinæren med Frøya.
Vi tok et røntgenbilde av halen hennes, og den bekreftet mine mistanker om at den var brukket:-(
Men det hadde allerede begynt å «gro» igjen med brusk rundt, så jeg skal bare stive den av i de neste 14 dagene, så slipper vi å tenke på amputasjon. Frøya viser ingen tegn på at halen er vond, den går i hundre alikevel. Det kan være et minus med riesen, den viser sjelden smerte, den terskelen er høy.
Stakkar jenta mi, hun har jammen vært igjennom mye i de 6,5 årene hun har levd. Men hun har ikke tatt noen skade av alt hun har vært utsatt for, det er for meg et godt tegn på at den tispa skal det mye til for å vippe av pinnen, stø som et fjell.

Det har igjen vært en fin høstdag, så valpene har vært mye ute i dag også.
Rasmus har også vært en del sammen med de, men stakkar (he he), han står på 4 stive bein og roper: mamma, hjelp meg…. de henger i barten på’n og vil gjerne smake på de edlere delene hans. Tror han gjerne vil unngå det.
Så var det kurs med Rasmus’n igjen på kvelden. Hentet Charlotte kl.:17:00, så dro vi sammen til Sørumsand. Hun går på det samme kurset med gutten sin, Schumi.
Rasmus var ikke helt på nett i dag, det var tydeligvis mange spennende lukter der, mistenker at ei av tispene på kurset har løpetid. Det er faktisk noe han må takle, men sikkert ikke lett i den «fjortis»-perioden han er inne i nå. Så jeg valgte kun å trene momenter i dag, det fungerte sånn passe greit.