28. NOVEMBER

 

Endelig kom den etterlengtede snøen, og ikke nok med det, men på denne ukas eneste fridag så er det knallfint vær. Ja da var det bare å finne frem skiene igjen og ta med Zulu på en tur. Og for en tur får man si, godt jeg hadde god tid, he he. Vi kjørte opp i Minneåsen og der var det som jeg trodde, oppkjørte løyper. Siden dagen var så fin så tenkte jeg at vi skulle ta «store-runden», tror den er på nærmere 2 mil. Så med en oppspilt hund og en godt motivert skiløper(kremt) så satte vi avgårde. Kilometer etter kilometer ble tilbakelagt, men så ble det en bråstopp gitt. Godt over halvveis var det slutt på skisporene. HVA I H……!!!. Ja ja, det gikk noen traktorspor videre så jeg fulgte dem. Men etter ennå noen kilometer så ble det bråstopp igjen! Slutt på veien!!. På dette tidspunktet er jeg veldig glad jeg har Iphone, den har nemlig kart og kompass. Så fikk jeg orientert meg i terrenget, spente av meg skiene og klatret meg videre til fots. Gjennom skog, over myrer og opp bratte skrenter bærende på ski og staver i skisko, ikke akkurat fjellstøvler det nei. Endelig, etter en lang tur kom vi tilbake til skisporet, da var jeg lettet og glad. Tror nok Zulu syntes det var greit også :-). Men du verden for en tur lell, føltes som en aldri så liten ekspedisjon, he he. Gudene veit hvor langt det ble til slutt, men vi var ute i 3 timer, uten pause. Tror det blir en rolig kveld i dag.