1. pinsedag kan fint benyttes i skogen, det har i hvert fall vi klart i dag. Jeg og hundene dro nordover til Ringsaker Kommune hvor vi traff Berit, Haumann, Birgit, Astrid og Svenn Erik. Sol og blåst men en veldig behagelig temperatur for hundene….og meg :-). Jeg og Zulu fikk et ukjent spor i dag, noe JEG fremfor alt trengte. Man må stole på hunden når man ikke har med seg sporlegger gående bak seg. Zulu er til å stole på, hun gikk et fantastisk spor i dag, plukket med alle pinner og vi klarte oss godt under tiden. Og med sporoppsøk som også gikk til en 10’er. MEN…det er på trening, da går som regel alt bra :-). Når man kommer til stevner så er det ett eller annet som skjer og det er vel sånn det skal være. Uansett så er det hyggelig på bruksstevner og jeg gleder meg til å starte opp igjen.

Astrid og Pascal gikk også spor i dag og her var det også en veldig fornøyd ekvipasje. Samme med Birgit og Linus :-).

Resten av hundene; Albin, Candy, Norton og Ada runderte i dag. Alle gjorde jobben sin her også, moro å sitte figurant for disse hundene.

Totto stakkar, han er litt handicapet om dagen. Zulu har løpetid og det tærer på en liten mann. Han prøver seg jo som normalt er og det har medført til at han har fått en strekk eller vridning i ryggen (tror jeg). Så han får kun små turer som ikke belaster ham noe. I morgen har vi fått time til behandling hos Dyrealternativen, på en rød dag til og med….snille Turid som vil dyrenes beste til enhver tid.

Det var dagens, en super en sådan. Trøtte og fornøyde hunder og en kjempefornøyd eier. Takk til Ringsakergjengen for en toppers dag 🙂

 

DSC_4353 DSC_4355 DSC_4356 DSC_4361 DSC_4367 DSC_4370 DSC_4376