16. SEPYEMBER

 

I dag igjen har det også vært hundenes dag. Veldig mye min også siden vi har vært i skogen og trent og kost oss i hele helgen.

I dag dro vi til Prestmoen og møtte Asker og Hønefoss gjengen for spor og runderingstrening. Det var bare jeg som skulle gå spor så da hadde jeg masse terreng å ta av, Så da ble det spor på alle tre faktisk. Det ene terrenget er hogstfelt og det passet utmerket siden dette er noe Zulu syntes kan være vanskelig. Fertbildet er nok dårlig i slikt tørt og kvistete grunnlag men det er vel også snakk om mengdetrening på dette. Jeg varierte litt med gjenstander, noen pinner og andre ting som Zulu syntes er kult. Dette for å få til en knall belønning i denne type «vanskelig» spor. Jeg lot det første sporet hennes bli ca 400 meter og bare 45 min gammelt. Dette gikk smertefritt, hun hadde samme draget og farten som ellers og plukket med seg alt. Spor nr.2 ble på bare 150 meter men med litt mer vanskelighetsgrad. Dette lå vel en time før jeg gikk det og med samme resultat her. Veldig fornøyd med Zulu sine spor i dag, ingenting å sette fingeren på her.

Totto fikk et spor på ca 400 meter. Han syntes pinner i sporet er unødvendig så de går han glatt over selv om han markerer de, raringen min. Selve sporet går han veldig bra, en ivrig liten dverg som elsker å jobbe.

Frøya Mus sitt spor var vel ca 300 meter tenker jeg, med bare morsomme gjenstander. Hun snubler og går men sporer så det griner. En passe aktivitet for Frøya, hun blir så happy girl når hun får gjort noe og det er så herlig å se.

Så avsluttet vi dagen med feltsøk. Zulu fikk påvirkning utpå dypet og hun gikk superbra her også. Fint og jevnt tempo, søker bra og er konsentrert. Zulu supermus 🙂