2. MARS

Endelig en hel fridag (nesten, skal på nattvakt). Så dagen i dag har vært benyttet til å slappe av og sove ltt. Men det straffer seg med en snart 8 mnd gammel valp i hus, he he. Totto gikk løs på støvsugeren min og har gnagd som en bever. Da var det bare å finne frem tapen og reparere så godt man kunne. Kjøper ikke ny før den dvergen har kommet over den perioden der nei. Utpå ettermiddagen fikk vi besøk av Danette, alltid stas å få besøk av «tanten» sin, da er det tre gale hunder her.
På kvelden pakket jeg hundene inn i bilen og tok meg en skitur. Det er superflott å gå i nærheten av flyplassen, den lyser opp terrenget flere kilometer i området rundt. Rasmus var pigg i dag, så da er han «back in business». Matlysten er på topp og alt det andre går sin normale gang. I morgen starter agillitykurset til Totto, det gleder jeg meg til. Tror han blir en racer på det området der. Han liker fart og moro, så det blir spennende.