6. FEBRUAR

 

Jeg var veldig i tvil om jeg skulle reise på hundeklubben i kveld, masete dag på jobben, vondt i hodet og masse snø som måtte måkes vekk når jeg kom hjem. Men da kom energien krypende gitt, så da kastet jeg hundene i bilen og kom meg avgårde. DET angrer jeg ikke på 🙂

 

Zulu var helt klar for en runde på banen og det smittet over på’a mor også. Så i dag følte jeg virkelig at vi var samstemte. Vi startet med lek og korte strekker med lineføring. PANG belønning når hun var i ønskelig posisjon. Vi fortasatte med dekk under marsj, denne øvelsen går veldig lett så langt. Apportering tok jeg også en liten runde på, innkalling med apporten i munn. Full fart inn, fint inn i posisjon og holdt fast. Det blir det julekvelden av, mor klikker med filla, Zulu digger det.

Til slutt fikk jeg en gjennomkjøring av en LP dommer i lineføring, dekk fra holdt, stå under marsj og innkalling. Fikk veldig gode tilbakemeldinger, et par småting å pirke på bare. For en kveld 🙂

 

Jeg er kjempeglad i Frøya og Totto også altså, sånn bare for sikkerhets skyld liksom.