18. JANUAR

 

Denne helgen har to av bandittene vært på kurs, Helle m/Cody og Berit m/Candy. Begge ekvipasjene har fått veldig gode tilbakemeldinger om at dette ser lovende ut for fremtiden, det gleder jo et oppdretters hjerte :-). Og så har svenske-pia Chansa vært på inoffisiell utstilling på Malung kennelklubb. Her går valpeklassen fra 4-12 mnd, så hun rakk siste valpeklassen :-). Og resultatet ble BIR, BIG1 og BIS4 med flott kritikk: « Tik med utmärkt storlek o proportioner, men behöver självklart mkt av naturlig utveckling. Detaljerna finns där, behöver bara bli mer. Bra kropp för åldern, sträv päls även på benen. Mycket trevliga rörelser från sidan, behöver bli stabilare, framförallt fram. Härligt temperament!»

Hundefører Anna sine ord om Chansa: Mest stolt är jag över hennes enkelhet, så otroligt bra att ha med överallt.

Jeg regner med at de andre bandittene har hatt en aktiv helg også, veit at Skien-snuppa har prøvd seg på rundering :-). Så dette blir et spennende år med disse bandittene.

 

Totto har vært på en liten helgetur i Heggedal i Asker. Han har vært på utlån til Hanne og Co og de har storkost seg med turer, innlæring av triks og sofakos. Totto har vel egentlig litt godt av å komme utenfor min rekkevidde innimellom, han er litt av en mammadalt, he he.

I går var jeg og Zulu på shopping. Jeg fikk kjøpt meg nye ski som ble testet i dag, og du verden for en forskjell fra de gode gamle. Følte meg nesten som Marit Bjørgen der jeg skled avgårde. Trodde gamleskia var gode nok jeg, men dette var noe helt annet gitt. Jeg hadde tenkt å ta skituren opp til Fjellsjøkampen i Hurdal, men når jeg kjører langs Hurdalsjøen og ser at det der er oppkjørte løyper på isen så ble turen lagt hit i stedet. En fin tur for meg og Zulu.

 

 

001 002 004 006 007