7. FEBRUAR

 

Så langt denne uka har jeg vært flink og fått aktivisert hundene i passe posjoner tilpasset den enkelte. Frøya sin klo begynner endelig å gro så nå har hun fått vært med på noen småturer igjen. Selv om hun ikke er fullt så sprek og aktiv lenger så blir hun utidig av bare å gå hjemme uten mosjon. Akkurat sånn som oss :-). Totto Sprett derimot er det fart i, han henger med på det meste, glad og fornøyd.

Så Zulu; vi har fått trent masse lydighet disse dagene. Mye egentrening på formiddagene, men i kveld var vi en tur i hundeklubben. Først en times tur på Ringbanen, ingen andre hundeluftere ute så da var det fritt spillerom for bartene. På klubben fikk vi trent fellesdekk, hopp over hinder, utgangsstilling og fremmadsending. Zulu var «på høgget» i dag, da er hun kul.

Så har jeg gått til innkjøp av en spark, et alternativ til skiturer. Det er ikke alltid tiden strekker til så da er sparken et godt alternativ. Jeg og Zulu hadde «jomfruturen»  på ca en mil, en fin runde i nabolaget.

Nå nærmer det seg maraton-helg på jobb, så det er godt å vite at man har fått gjort tilstrekkelig med hundene. De vil nok sette pris på en frihelg tenker jeg 🙂