23. FEBRUAR

 

Da er jeg endelig såpass på beina igjen at jeg tok en liten tur innom hundeklubben i kveld. Trodde Zulu skulle være mere på i dag siden det har blitt lite aktivitet de siste dagene. Hun var veldig opptatt med snusing og ikke særlig interessert i å gjøre noe fornuftig egentlig. Godt vi har noen slike dager også for det kan jo virke som om alt er rosenrødt og at våre treningskvelder bare er feilfrie.

Vel, jeg fikk da dratt henne litt opp med lek og vi fikk til en grei nok apporteringstrening. Nå legger jeg apporbukken på bakken foran beina hennes for å teste om hun har skjønt kommandoen «apport». He he, nu vel, det tok litt tid før hun etterhvert skjønte at hun skulle plukke den opp. Hvis hun får den servert den eller at den blir kastet så går det bra, men dette var noe nytt ja. Så da er det bare å fortsette med dette til hun forstår kommandoen.

Så ble det en fellesdekk sammen med «Willie» og «Indi». Nå strakk jeg ut tiden ltt og beveget meg litt lenger unna og hun lå rolig. En pause og deretter en enkeltdekk. Så her har vi en liten fremgang nå, hurra 🙂

Det var godt å komme seg ut en tur og treffe gjengen i kveld. Det er medisin for kroppen altså.