31. DESEMBER

Bare noen timer igjen av 2010, snart nytt år og nye muligheter.
2010 startet ikke akkurat så godt for min del. 2. januar måtte jeg ta den tunge avgjørelsen og sende Rasmus til de evige jaktmarker. Den dag i dag triller tårene når jeg snakker om ham eller ser på bilder for den saks skyld. Rasmus rørte virkelig noe ved meg som sitter dypt. Han var en utrolig flott riesengutt, stor og stødig som et fjell. Vi hadde mange fine turer og oppplevelser sammen de drøye 3 årene jeg fikk ha ham.
Jeg fikk en koselig tilbakemelding her sent i høst. Rasmus ble brukt som et eksempel på et instruktørkurs hos Terje Østlie, det varmet godt. Jeg vet at Terje likte Rasmus veldig godt, en hund etter hans smak.
Kjære Rasmus min, du vil aldri bli glemt.

Vel, dagene måtte gå videre og etterhvert kom lysten på en ny valp igjen.
Jeg fikk ett nyss om at Lukas skulle benyttes hos Kennel Sagafossen, da var jeg rask på telefonen og hadde en lang og hyggelig samtale med Katrin. Ei tispe(Zulu) ble bestilt og jeg fikk førstevalget.
Lukas er en type riesen etter min smak. Han er et arbeidsjern og har en utholdenhet som jeg sjelden har sett maken til. Og så har han av-og-på knappen som er «kjekt å ha».
Måtte jo bare ha et avkom fra denne kjekkasen.
I august kom det en sort virvelvind inn våres liv. Oj oj, denne bartesaken var det futt i, noe jeg setter stor pris på. Elsker hunder med masse energi og med glimt i øyet, og en smule faenskap, he he.
Vi brukte høsten til litt grunnleggende sportrening og dette lover veldig bra.
Totto og Frøya tok godt imot dette nye familiemedlemmet.

Jeg og Frøya konkurrerte litt også i både lydighet og bruks. Alltid lå vi noen få poeng fra opprykk. Ergelig selvfølgelig, men nyttig læring også. Frøya har vært prøvekluten min, både som oppdretter og på diverse stevner og utstillinger.
Jeg velger nå å pensjonere Frøya fra konkurranser, det blir vel kanskje en og annen utstilling i veteranklassen så lenge hun holder formen.

Vi har hatt mange fine turer i løpet av året, spesielt langhelgen hos Østlies Hundesenter hvor det er den faste riesengjngen som møtes. Gleder meg allerede til vårens treff.

Ellers ble det jo ny adresse og samboerskap utpå høsten. Vi trives godt her på Minnesund, masse flott natur i nærheten som benyttes flittig. Og ikke minst vakre Mjøsa da dere 🙂

Til slutt vil jeg rette en stor takk til alle mine valpekjøpere. Dere gjør en kjempejobb med avkommene til Frøya, jeg er så stolt av dere og er veldig takknemlig for all kontakt og tilbakemeldinger jeg får. Masse fine bilder og lange gode samtaler.

ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR OG LYKKE TIL I 2011