11. APRIL

 

Været legger ingen demper for tur og trening for våres del. Det er bare å kle seg riktig og komme seg ut :-). Tror disse hundene her trives best med gråvær jeg. Håper på en dårlig sommer til egentlig.

Jeg kjørte opp til Minneåsen, der er det ganske så variert terreng for spor, alt i fra grønn fin mosebunn til steinete og glatte underlag, bekker og småmyrer. Og ikke minst viltspor. Jeg la et sånn ca 700 meter langt spor tenker jeg til musungen med pinner og beste-leke i slutten. Lot dette ligge en times tid, og i mellomtiden koste vi oss med en fin tur lenge opp i høyden. Frøya er vel ikke like spretten som før men jammen holder hun seg godt. Og hun er jo bare ei blid og fornøyd gamlemor.

Så var det å sele opp Zulu og sette i gang. Hun vet utmerket godt hva som skal skje når sporline og sele tas frem. Det var virkelig gøy å gå i dag, hun var veldig konsentrert og jobbet utrolig bra. Jo vanskeligere, jo bedre virker det som. Gikk over en pinne (av 6) og julekvelden når «beste» lå til slutt. Men da var hun jaggu sliten også, he he. Årets beste spor så langt.