11. JANUAR

 

Godt å våkne opp til en fridag uten de helt store planene, ta dagen som den kommer. Etter litt rengjøring og frokost foran TV’n var jeg klar for dagens tur. Solen var kommet frem og temperatur på plussiden.

Så da gikk vi hjemmefra og ned til strandkanten ved Mjøsa, en flott tur. Hundene kan løpe løse og kose seg, det samme gjør vel jeg også. Zulu ville veldig gjerne bade så jeg måtte passe på at hun ikke gikk for mye uti. Mjøsa har vel ikke akkurat badetemperatur nå. På turen tilbake fikk jeg se at det var oppkjørte skiløyper på jordet rett i nærheten. Det passer meg utmerket, da kan jeg bruke disse løypene til «innkjøring» for Zulu.

Jeg syntes å se bedring på Frøya også, hun er litt smidigere nå og blir ikke fullt så støl/stiv etter litt mer enn normale turer rundt nabolaget. Krysser fingrene for at dette går riktig vei.

 

På kvelden møtte jeg Jannice med border-gutta. Godt å ha en treningsvenn som nesten nabo, bare å ta sekken på ryggen og spasere bort. Hadde fokus på felles-og enkeldekk og lineføring med forstyrrelse i dag. Dette må trenes mer på, spesiellt enkeldekk med forstyrrelse. Har observert tidligere at Zulu blir usikker når andre hunder bjeffer rundt henne. Så dette også i dag når «Kenzie» utførte hals på kommando og Zulu lå i dekk, da reiste hun seg. Så dette må jeg ta tak i og jobbe med.  Ellers så var jeg fornøyd med resten 🙂