21. JUNI

 

Vi har i kveld igjen møtt «gjengen» i skogen, vi bestemødrene har det veldig koselig og fleiper om å danne «Bestemor’s Brukshunklubb».


TOTTO: Ca 200 meter langt spor gjennom blåbærlyngen. Stakkar, han blir jo nesten borte inni der, men utfører oppgaven strålende. Plukket pinner og fikk pip’n sin i slutten. Han er kul og morsom og så stolt av seg selv 🙂

 

ZULU: ca 400 meter, 1,5 time gammelt. Et helt enkelt spor med to vinkler. Men denne gangen la vi inn en forstyrrelse i sporet. Sporlegger gikk bak meg og rett før vinkel’n så gikk hun på skrå og krysset sporet og ble stående til vi hadde passert. Zulu observerte hva som skjedde men lot seg ikke forstyrre av det. Hun la seg et lite hakk mer på, «du skal pokker ikke få mitt spor altså».

 

FRØYA: Rundering :-). Gamlemor fikk to slag med funn på begge. Hun kunne nok ønske seg flere slag hun, men jeg ønsker ikke å kjøre henne så voldsomt i varmen. Dessuten har hun fått en bra tur før i dag, jeg begynner vel å innse at hun ikke er noen ungdom lenger.

 

Nå har jeg tre slitne og fornøyde hunder (håper jeg) liggende spredd her og der. Det blir en rolig kveld skjønner jeg:-). Jeg er kjempefornøyd selv også, du verden det gjør godt for samvittigheten.