7.Januar

Januar har hittil i år bare vært så flott med et nydelig vintervær.
Dagene blir benyttet til mange fine turer og litt trening.
I dag trente jeg litt lydighet med alle tre, de var helt på «G» i dag som Mona Uddenholm sier.
Totto begynner å skjønne litt av dette han også, men fart og moro er nok en mere greie for ham. Så det blir vel agillity på denne unge herremannen etterhvert.
Frøya føler jeg nå er klar for LP klasse2. Hadde tenkt å melde henne på nå i slutten av Januar, men har en mistanke om at løpetiden er rett rundt hjørnet. Så vi får drøye til den runden er ferdig.
Rasmus….tja, hva skal jeg si om han?????
Vi har jo gjennomført ferdselsprøven, (som mange tror er en enkel prøve å komme gjennom, PRØV DA!)og vi skal snart opp til bronsemerket. Hmmm, det ville jo vært litt flaut å ikke bestå den da.
Men men, vi får trene momenter og kun ha det gøy, så får det gå som det går.
DET er IKKE livets undergang, jeg vil ha det gøy med hundene mine, vi tar det som en utfordring og klarer vi det, ja da er det julekvelden. Klarer vi det ikke, nei nei, så prøver vi neste gang igjen, og igjen og igjen………
Jeg begynner å bli for «gammel» til at dette skal bety alt, som jeg har sagt tidligere; hva med de hundene som er i eliten før de er tre år gamle??? hva slags hundeliv har de hatt???
Nei, ha det gøy med hundene, lek masse, skynd dere sakte.
Etter litt trening dro vi på «jordet» vårt og snørekjørte med snow-racer’n.
Jeg måtte bremse hele tiden for å holde igjen til et tempo som passer Totto. Han løper løs ved siden av oss, så da må farten ned. Men skal si dere det er bra trim for Frøya og Rasmus, da må de virkelig jobbe. Bare ser de legger seg på for å dra, et herlig syn.
Totto hopper og spretter rundt oss, bjeffer og er lykkelig.