24. SEPTEMBER

 

I går var jeg tilbake på NIMI for videre oppfølging og ny treningsplan. Fysioterapeuten var veldig fornøyd med fremgangen min. Jeg hadde vært flink med hjemmeleksene mine :-). Så nå er det bare å stå på videre med nytt treningsprogram og håpe at man er back in business om ikke så altfor lenge. Det skal vurderes utpå nyåret om jeg skal opereres eller ikke. Jeg kjenner jo selv at det har blitt mer bevegelse i kneet selv om det gjør satans vondt. Men da tyder det på at ting skjer med sener og muskler som har ligget «død» en stund. Min arbeidsgiver er jo en såkalt IA bedrift, (noe som er oppskrytt) men man kødder ikke med frk.Gjødingseter. Så om 3 uker skal jeg prøve meg noen timer på jobb igjen, DET skal bli utrolig godt. Gleder meg til å få en sånn noenlunde normale dager igjen. Skal ikke stikke under en stol at enkelte dager har vært tunge, så takk og pris for Zulu og Totto som holder meg i aktivitet. Det har blitt en del turrer og trening de siste ukene. Høsten viser seg fra sin beste side nå og da må man bare ut i naturen.

Så skal september avsluttes med en bruks-bart samling på Hønefoss. Hvis alle kommer så blir det dobbelt så mange som vi var i fjor. Dette er lovende, så kanskje man skal satse større neste år. Gleder meg masse til helgen 🙂

Diverse bilder fra diverse turer:

 

 

 

004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

065

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

066

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

069