21. JUNI

Her er noen utklipp fra mine valpekjøpere. Først ut er «Ludwig»:

 

Her kommer kommer noen ord fra oss i Moss.
Først vil Ludwig få gratulere mamsen sin med 5års dagen, som var for en uke siden.
Guttebassen og jeg har snart «rula» huset i en uke. Bodil, gutta og Bodils søster Mona
dro til Kypros forrige fredag og kommer igjen i morgen. Jeg har jo tidligere sagt at å sette
bort bestekompisen min i kennel er helt uaktuelt, så det måtte bli sånn.
Vi får til litt blodspor innemellom, men det er vrient å få tak i matblod i butikkene. Det de får inn forsvinner
fort, så det er tydelig at det er flere som driver på. Da går jeg heller opp spor for han og det går ganske så greit i
skogsterreng, men kommer vi ut på «gressplen» flatt underlag tar det litt tid før han skjønner at snuta må helt ned.
Vi hadde en slik runde her om dagen. Jeg tråkket opp om morgenen og vi gikk det ut på dagen og det endte jo med ei medisterkake da.
Vi var nede og grilla hos naboen på tirsdag, de som har Goliat en Bichon Frise på ca 10 år. Uproblematisk. Det samme var det
når vi for 3 uker siden besøkte et vennepar som har flyttet til Larkollen. De som har en omplasserings schaefer på 3 år.
Vi gikk tur sammen og de var sammen inne når vi drakk kaffe og spiste vafler. Ludwig er ivrig, noen ganger litt for ivrig, men han er en stødig og
fantastisk snill vovve. Her om dagen stod han med snuta ned i asfalten midt i en sidevei bak oss. Jeg undra fælt på hva han stod å snusa på der,
men det var en pitteliten blåmeis unge, som ikke helt skjønte hvor den var. Fikk «snusken» ned i sitt og geleidet den lille ut av veien.
Han hilste for en tid siden på en sau også, som titta ut av nettinggjerde ved Alby. Joda, han kan omgås det meste denne gutten her.

Nina med «Castro»

Tror ikke de har Riesen i Kina gitt. Skulle fylle diesel etter trening i dag,og rullet ned vinduer pga varmen. Kommer ut og der står sikkert 20 kinesere og tar bilder av Castro i buret. Gestikulerer og peker på skjegg og bryn. De ler så det rister,og Castro sitter som et ??
Hatt en knall treningsøkt med supre treningskompiser. Castro fortsetter fremgangen, i dag i nytt og tøft terreng. Flotte tomslag og supre meldinger.

Anna og «Chansa»

Så försökte vi på oss lite utställning igen, SKK Avesta internationell. Domare Andersen Per Kr Andersen, NORGE, samt en kvinnlig aspirant på riesenschnauzer från Norge.
8 riesen anmälda, två championhundar fick excellent, endast 1 ck delades ut, alla andra, som vi, fick nöja sig med ett VG.Vi hade alla så dåliga pälsar tyckte dem..

Här är Chansas kritik:
En mkt bra typ, lätt byggd
Korrekta proportioner, bra huvud, tillräcklig hals, stram rygg, fallande en aning i korset. Relativt öppna vinklar i fronten, öppna vinklar bak, lätt i kroppen.
Må få mer bröstdjup + bredd.
Rör sig tillräckligt steg, behöver mer stöd i fronten. Trevligt temperament. Tillräckligt sträv päls.

Men vad gör det? Har ju den finaste av de alla ändå Uttrykksikonet wink Bara på det igen

 

MOLTAS

Feirer midtsommer i Sverige 🙂

moltaskos