20. APRIL

 

Denne helgen har jeg vært i Säffle sammen med alle valpekjøperer fra banditt-kullet og gjennomført oppdretter-MH. En spennende og flott test på alle sammen, noen variasjoner men mye gjennomgående likheter. Alle er skuddfaste, alle avreagerer og blir ferdige etter hvert moment. Ingen er problematiske, i følge beskriver så hadde de vært prima vakthunder. Et par banditter er litt sosialt utrygge, men dette er jeg sikker på endrer seg bare de blir litt eldre. Og dette er to tisper som nærmer seg løpetid og da svinger det en del hormoner. Beskriver syntes dette er et flott kull og jeg fikk gode tilbakemeldinger som oppdretter, det varmer jo selvfølgelig.

«Chansa» fikk dessverre ikke gå MH’n på grunn av løpetid, men de dukket opp for å være sammen med oss under hele helgen, fantastisk flott.

Jeg hadde planer om å kjøre fredag morgen, men siden vi fikk gå litt før fra jobb torsdag så pakket jeg i hui og hast og satte kursen over grensa. Jeg og Lena m/Moltas hadde en hyggelig vinkveld og planla en treningsøkt fredag morgen.

Fredag morgen la vi felt og spor til hundene våre. Moltas og Totto fikk spor på campingen og Zulu fikk et jordespor, med et snev av skog, på en drøy km. Moltas og Zulu gikk feltsøk i tillegg. Så kjørte vi inn til sentrum for en velfortjent lunsj før vi returnerte til campingen. Etterhvert dukket det flere «banditter» opp og på kvelden var vi alle samlet til pizza og felles hygge. Det ble tidlig kvelden, vi skulle tidlig opp på lørdag med avreise til brukshundklubben. Som sagt ble det en flott dag denne lørdagen. På kvelden ble det grilling og champagnekorken ble sprettet. Vi var alle slitne etter en lang dag så det ble tidlig kvelden her også.

Avreise søndag, helgen gikk så altfor fort dessverre. Men fantastisk at alle kunne stille opp denne helgen. Men med litt planlegging så går det meste 🙂

Så tusen takk til dere alle som stilte opp og for at dere gjør en så utrolig god jobb med disse bartetrolla. Er det noen sak å være oppdretter……..

 

016 018 023 030 038 056 067 084 085 098 107 120 130 137 140 141 142 143 145 146 150 152 154 155 156