30.September

Siste dag i September, nå går det fort mot vinter 🙂
Jeg begynner allerede å glede meg til snø og ski.

Vi fikk besøk av familen Bruun fra Tønsberg i dag.
De har en riesen-hann på 10,5 år hjemme som fremdeles er oppegående og har livslysten i behold.
De ønsker å kjøpe valp nå mens gammer’n ennå er i form, noe jeg syntes er et smart valg.
Så de kom i dag for å ta en titt på valpene til Frøya, og det ble avtalt at de tar «gromgutten».
«Totta» eller «Gubben» eller «Kladden» eller «Klumpen», kjært barn har mange navn, he he.
Men han er etter mitt syn den beste hannen i kullet. En jeg gjerne skulle ha beholdt selv, men tid og plass tilsier at det ikke er fornuftig. Men han kommer til en familie hvor jeg vet han får det han trenger.
Takk til Trine og Atlas for at dere formidlet denne familien til meg.

Vi fikk også en liten visit av Barte-Marte og Anneli med datter. De var på vei til Valdres og svingte innom for å se på valpene og for at jeg skulle ta en titt på pelsen til Marte siden de snart skal på utstilling. Rasmus klarer og åpne porten også nå, men det var vel fordi det sto ei søt Barte-Marte på utsiden. Han har jo vært forelsket i henne tidligere han. Men de skal få møtes igjen om ca 3 uker, så da skal de få lov til å løpe og kose seg så mye de orker.

På kvelden var det igjen kurs med Rasmus. I dag skulle vi trene i Sørumsand sentrum med masse forstyrrelser. Syklister, andre hunder, ukjente mennesker og masse trafikk.
Jeg syntes Rasmus gjorde en bra figur selv om han «datt ut» litt innimellom. Det var mye som var mer spennende enn å følge med på mor, men en liten korreks er at som skal til, så er han med igjen.
Jeg skal nok ta meg noen turer til Jessheim og trene litt der, det står igjen noe småtteri før jeg er fornøyd.
Charlotte og Schumi er jo bare så flott å se på, den hunden bryr seg kun om mor, blåser i alt annet som skjer rundt’n. En utrolig herlig aussie-gutt. Stå på, dere er et supert team.