26. OKTOBER

 

I dag tok jeg og hundene turen opp til Bøverlund’s flotte treningsområder. Der møtte vi Berit og Co., Mari Anne og Co., og Elisabeth og Co. Da ble det et aldri så lite bartetreff, rett og slett et slektstreff faktisk. Zulu og Norton med to av sine avkom, Mack og Candy og Zechon som er fra Norton sitt første kull. Og Sorry som er «storebror» til Mack.

Det ble spor på Mack, Candy og Sorry. Jeg fikk se sporene til disse unge lovende Caranina-bandittene og det er flott å se de bruksegenskapene som ligger i disse hundene. Candy fikk i tillegg en liten søksøvelse (rundering) med direkte lek hos figurant. Moro å sitte fig og se hvordan hunden jobber seg inn mot meg. Utrolig søk og jakt, en god kombinasjon 🙂

Zechon fikk to omganger med rundering, fy fa.. sier jeg bare, helt rått. Han er som snytt ut av nesa på sin far og jammen tror jeg han blir en kopi av ham i runderingsløypa også. Det er en stund siden jeg har sett ham in action og for en fremgang. Poletten har tydeligvis falt på plass, dette var moro å se Elisabeth.

Norton gikk jo som han pleier så det er vel ikke så mye mer å si om det 🙂

Totto fikk også prøve seg på rundering, han også i direkte belønning. Totto kunne nok fint ha blitt en runderingshund, dette syntes han er gøy. Moro å gi Totto litt utfordringer, han gir alt og det gjør meg så glad.

Så var det Zulu, to omganger her også. Vi fortsatte der vi slapp fra forrige helg hos Østlie og jeg må si meg godt fornøyd med musungen. Berit prikket meg litt på skulderen, jeg fikk rettet meg opp og var tydelig i «språket» mitt, da gikk hun som ei kule :-).

Totto og Norton avsluttet dagen med feltsøk. Norton gjorde det reint på null komma niks. Totto har en tendens til å «løpe» litt i feltet, plukke en gjenstand for så å «løpe» litt videre i feltet. Dette liker jeg ikke, så når han fant det for godt å endelig komme inn, da uten gjenstand, så fikk jeg tatt en alvorsprat med’n. Men da skulle dere ha sett en som gjorde jobben sin gitt, he he. Hente og bringe inn, sånn var det ja 🙂

Og så fikk vi servert et gourmet måltid, elg og hjortekarbonader med tilbehør. Er det noen sak med slik luksus. Tusen takk for en superflott dag i skogen Berit, Haumann, Mari Anne, Torger og Elisabeth.

 

 

 

001 002 005 007 008 009 019 021 024 031 035 038 040 044 046 047