14. FEBRUAR

For en utstillingsdag. Først får jeg melding fra Brage (sønn av Frøya og Bart) at han ble BIR og BIG4 på valpeshow i dag. Så blir Rasmus BIR på Letohallen, helt fantastisk. Og så traff vi på mange kjente, det er alltid koselig, spesielt Loca og hennes eiere. Rasmus syntes nok Loca var veldig vakker i dag, han ble nok litt forelsket tror jeg. Og tusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått, både til Rasmus og Brage.

Brage: Maskulint hode og uttrykk. Korrekt plasserte ører. Noe steil skulder, ok bryst. Tilstrekkelig hals, ok rygg og overlinje. ok benstamme. Tilstrekkelig vinklet bak. Beveger seg bra fra alle sider. Bra pels for alderen, trivelig temperament.

Rasmus: Meget tilltalende helhet, kunne ønsket en aning kortere. Godt kjønnspreg, tilstrekkelig bakbensvinkel. God pelskvalitet og farge.

Etter endt utstilling var det bare å komme seg hjem til Frøya og Totto. Skifte til vinterklær og komme seg ut med hundene. Vi dro til Ringbanen og snørekjørte med snowraceren, dette er så gøy, går litt tilbake i barndommen, he he. Frøya og Rasmus elsker å trekke og lille Totto fryder seg når han kan få løpe ved siden av og erte.