27. FEBRUAR

 

Etter en særdeles slapp formiddag og litt ettermiddag bestemte jeg meg for å reise på treninga i kveld. Hundene var også i hvilemodus men Zulu kviknet til etterhvert og mente at nok er nok, NÅ MÅ VI UT EN TUR!!

Ok, startet med en kaffe på Jessheim før vi kjørte bort til hundeklubben og møtte bruksgjengen. Må få skryte litt av bruksgjengen i NOHK, det er en positiv og hyggelig gjeng med mange dyktige ekvipasjer. Her hjelper alle hverandre og alle vil at alle skal lykkes.

Budføring, gjennom gruppe og fellesdekk var det vi gikk gjennom i dag. På budføringa har hun nok ikke helt forstått oppgaven ennå, men vi er på god vei så det er bare å trene videre. Fellesdekken med Willie var også i dag veldig bra. Zulu virker tryggere på øvelsen nå. Det var forstyrrelser rundt oss i tillegg så da er det fremskritt. Her gjelder det å skynde seg sakte. Fri ved fot gjennom gruppe; her fikk jeg et godt råd av noen. Jeg går for tett innpå figurantene og presser Zulu dermed for mye. Holde litt mer avstand. Prøvde det og det fungerte veldig bra. Godt man har dyktige hundefolk rundt seg som kan prikke en på skulderen og si hva som kan gjøres annerledes og dermed bli bedre, det er jeg faktisk helt avhengig av.