Berit og Candy tok turen fra Moelv for å møte meg og Ebba på Trandum. Vi fikk en særdeles hyggelig dag med hundetrening, spor, feltsøk og lydighet. Begge jentene våre leverte, de jobbet godt og intenst til den store gullmedaljen :-). Jeg var tidlig ute for å legge ferdig sporene før Berit kom. Sporene ble lagt mens det var rim på bakken, solen varmet utover formiddagen og da fordamper mye av ferten på disse åpne markene. Så det er ingen enkel oppgave vi ga jentene våre men desto mer moro når de løser disse sporene på en flott måte. Ebba fikk et sportap, noe jeg ønsker skal skje innimellom for å lære og se hvordan Ebba løser det. Med is i magen på fører så klarer jentungen å finne ut av det selv. Feltsøket var heller ingen enkel oppgave, det blåste i alle retninger.

Men når man har så ivrige bartehunder så løser de dette på en fin måte, jo mer vanskelig jo mer intense blir de :-). Jeg jobber på med lydigheten med god hjelp av Berit, jeg trenger noen som kan dra meg litt i ørene…… Det er ikke mine favorittgren men det kommer seg 🙂 Takk Berit og Candy for en solrik, vindfull og forhåpentligvis koronafri dag, vi koser oss i deres selskap.