7. OKTOBER

 

Ei uke er allerede unnagjort i oktober, kjenner litt på julefølelsen om dagen merker jeg :-). Man blir jo minnet på i medier om at julen nærmer seg faretruende fort.Men jeg gleder meg som en unge.

Her om dagen hadde vi besøk av Mack for en liten make-over, han og mor Zulu skal jo snart entre utstillingsringen. Mack er en meget trivelig gutt med futt og tilbakemeldingene fra eier og andre som ser ham er at dette er et arbeidsjern uten like, noe som varmer et oppdretterhjerte. Mack er ikke den eneste av bandittene som viser seg å være den ultimate brukshund, jeg får «sladder» fra andre også. Jeg blir så utrolig stolt av mine valpekjøpere og hva de får til med Zulu/Norton bandittene. Neste år tror jeg kan bli et spennende år for noen av ekvipasjene, jeg gleder meg 🙂

 

004 005 007 008 009 012 013 014 017 019 021