25. JULI

Kl.:03:30 ringte klokka, fy så trøtt. Charlotte kom kl.:04:00, så kjørte vi innom Mona, og så møtte vi Hanne på veien og ferden gikk til Sverige igjen. Denne gangen til Ransäter hvor Värmlands Kennelklubb hadde internasjonal utstilling. Det var påmeldt 15 riesenschnauzere, så jeg var vel ikke så veldig optitmist. Det ble jo ikke bedre når den ene kupperte etter den andre dukket opp. Ja ja, tenkte jeg, her har vi ikke noe å stille opp med. Men der tok jeg skammelig feil gitt. Dommer’n likte Rasmus godt og plasserte ham til topps. Fy flate så glad jeg ble, he he. Og med Dusko’s Absolute Amusing som BIM ble dagen fullkommen, grattis til Helen.

ransater010

Før vi skulle i ringen og etter at alt av utstyr var satt på plass, leste jeg katalogen. Hva er det jeg ser; jo, ei tispe fra Zantana skal også stilles. Hmmm…kanskje «Fru Uddenholma» var der også. Jo da, bakom ei busk hadde hun parkert, for en gjensynsglede mellom to mennesker, ha ha. Folk rundt oss glante så øynene nesten ramlet ut av skallen. Jeg gleder meg til ferien og noen dager hos Zantana-gjengen i August.

Totto ble også stilt uten det store resultatet. Men jeg er veldig fornøyd allikevel. Han er bare junior ennå og trenger tid på seg. Han ble nr 3 i juniorklassen og fikk en veldig fin kritikk. Han oppfører seg pent i ringen og tripper lett på sine vakre bein :-). Konkurransen er hard i sort/silver klassen, det har blitt veldig mange i denne fargevarianten. Men han er en drøm av en hund, han elsker å jobbe både fysisk og mentalt, det er det viktigste for meg.

En stor takk til reisefølget mitt Mona, Hanne og Charlotte. Det ble en fin jentetur med shopping av hundeting og Harry-handel. Så i kveld blir det kjøttbullar og potatismos.

ransater 013