18. FEBRUAR

Ti dager igjen av februar, da er vi snart inn i vår-måneden Mars.
Det er lenger lyst om dagen, det gjør noe med sinnet, blir lysere det også :-).

I går hadde vi besøk av Arnt med Brask, broren til Zulu. «Bestemor» Nina var også med, veldig hyggelig.
Brask fikk en aldri så liten overhaling og du verden for et flott eksemplar av rasen han er. Skal bli spennende å følge han fremover.
Brask og Zulu hadde det kult ute snøen, men kameraet…???!!!

På kvelden var det trening sammen med bruksen igjen. I dag ble det fokus på «startprosedyren», altså at dommer’n hilser og foretar en tannvisning. Etter noen forsøk klarte Speedy-Olga å sitte stille. Det ble også budføring og litt lineføring. Og en aldri så liten fellesdekk.
Jeg er veldig fornøyd med gårsdagens økt, Zulu var fokusert.

Det går bra med Frøya, hun er like blid selv med rosa bandasje. Men hun venter nok på å få den daglige turen sin stakkar. Hun er ikke halt og ser ikke ut til å ha noen plager, men jeg vil vente et par dager til alikevel. Frøya er ei hard nøtt når det gjelder skader og smerter. Hun viser sjelden at hun har vondt, det er minuset med denne rasen, det eneste også 🙂 🙂

Totto er en liten barsk herremann. Som jeg har skrevet tidligere så har han og Frøya et meget spesiellt forhold, very close. Den dagen vi kom hjem fra vet’n så la jeg Frøya i buret så hun skulle få være i fred. Zulu var jo nysgjerrig naturlig nok og ville bort til Frøya og snuse litt. Men det kunne hun bare glemme, Totto stilte seg opp foran buret og ga klar melding, IKKE KOM I NÆRHETEN AV DAMA MI. Zulu skjønte tegninga, he he.

Da er det helg og jeg ønsker alle som skal til NKK Bø lykke til, det seg være agillity, lydighet og ekstriør.

GOD HELG