27. MAI

 

I kveld har jeg, Zulu og Totto hatt en trivelig kveld med gjengen i hundeklubben. Zulu og Totto var treningsvillige til tusen og det gjør at jeg blir «smittet» :-). Vi har kommet oss vel ut av ammetåka nå, så nå er det bare å riste av seg litt støv og komme i gang. Jeg har ikke satt meg noen store mål denne sesongen, noen starter skal jeg få med meg, både i bruks og lydighet. Mitt mål nå i sommer og utover høsten er å bygge opp meg selv og Zulu, vi skal ha det gøy og legge prestasjonsangsten bak oss. Det får gå som det går, det viktigste er ikke å vinne men å delta…i 2014 :-). Zulu er ennå ung og vi har mange år foran oss til å klatre litt på stigen.

Ellers så har jeg så smått begynt å jobbe igjen etter nesten ett års «fravær». Kneet er nesten operativt, mer trening og en god posjon tålmodighet til nå så er jeg i mål i løpet av sommeren :-). Ser ut til å bli en bra sommer dette, med riesenläger og greier….