28. JANUAR

I kveld har vi vært på hundeklubben og trent lydighet. Det var helt greit å trene i dag, Frøya og Totto syntes ihvertfall at det var helt topp. Jeg trente apportering og avstandskommando med Frøya, hun var helt på nett og vel så det. Totto gikk litt lineføring med vendinger, han også var helt med på notene. Og så fikk jeg litt hjelp av de andre til å leke litt med Totto. Han er veldig knyttet til meg, så dette må jeg gjøre noe med. Merker det spsiellt nå etter at Rasmus ble borte, men det har sikkert noe å gjøre med min «sinnstilstand». Hundene leser oss som en åpen bok, det nytter ikke å lure dem. Det nytter ikke å smile hvis du ikke mener det altså 🙂

Tirsdag kom Rasmus «hjem igjen», da var jeg og hentet urna. Det var som om en propp som løsnet, masse tårer, men da gikk det opp for meg at han er borte for godt, livet kan nå gå videre.
Rasmus vil aldri bli glemt uansett, jeg har bare gode minner å se tilbake på. Han var også en hund jeg lærte utrolig mye av, så totalt forskjellig fra Frøya. En god erfaring å ha med seg videre.