23. DESEMBER

Du verden som jeg gleder meg til i morgen. Da skal julekvelden feires hos min datter, svigersønn og mitt skjønne barnebarn i deres nye hus. Det er jammen meg mange år siden jeg har hatt slik julestemning som dette året her.

Selv har jeg kjøpt min egen julegave i år, he he. En nesten ny bil som skal hentes i ettermiddag. En med kjempeplass til hunder og utstyr bak i «kassa» selvfølgelig.
Jeg kjøpte jo egentlig julegave på Dogs4all også, slike «dogwalker» vinterstøvler. De anbefaler jeg på det sterkeste, utrolig gode å ha på beina og ikke minst varme. Jeg fryser fort på beina, men med disse støvlene har jeg ennå tilgode å fryse på beina. Dette er en klar 1’er for aktive hundefolk.

Ellers er det turer og kos med hundene, litt innendørs trening med Zulu-rampen for å roe «loppene» litt. Har en hjernetrim-leke fra Nina Otteson som fungerer helt utmerket 🙂

I romjulen er det utstilling som står for tur. Har meldt på alle tre her + Charlie Pinnedyr. Jeg har ennå ikke fått påmeldingen på Totto og Frøya, så det blir en telefon i kveld for å sjekke den.

JEG ØNSKER ALLE VALPEKJØPERE, VENNER OG UVENNER EN FREDFULL JUL.

Klem fra oss.