17.MARS

…men jeg trives med det, kunne ikke tenkt meg et annet liv.
Hundene mine gir meg mye og vi møter mange hyggelige hundefolk. Jeg må jo si at miljøet er noe helt annet i bruks, lydighet og div.aktive «hundegreier» enn det det er rundt utstillingsringen. For det miljøet der skal dere få billig av meg. Så mye drittprat og surmuling skal man lete lenge etter. Selvfølgelig er det hyggelige bekjentskaper der også, men mange dårlige tapere. Det er ikke mange med pokerfjes for å si det sånn.

I går var det teorikveld med Schäferhundklubben avd.Romerike. Jeg, Frøya og Rasmus skal gå konkurransekurs, dette er mest for meg som fører. Gleder meg masse til torsdag når første kurskveld er, tror vi blir en fin gruppe.
I kveld har jeg vært på agillitykurset med Totto, godt å se at han er sliten for en gang skyld, he he. Han tror jeg lider av ADHD, høyt og lavt og full av energi. Men det er jo et bra utgangspunkt når en skal drive med denne hundesporten. Lettere å dempe en hund enn å bygge opp.