13. JULI

Nå smaker det godt med en frihelg, og atpåtil med fint vær. Det var litt kjølig på formiddagen, så da benyttet jeg muligheten til å sykle en tur med Rasmus. Hadde tenkt å ta en tur med Frøya også, men da åpnet skylaget seg og solen tittet frem. Da syntes jeg det ble for varmt, så vi kjørte bort til badeplassen vår i stedet så de fikk seg en god dukkert. Der møtte vi Hanne med scäfer’ne Akita og Arthur, de to er også noen glade badenymfer. Godt å se hunder som koser seg og elsker livet, som får leke og få være hund.
Etter bading dro vi hjem til meg for å lage pizza, mine foreldre kom også innom en tur. Plutselig får min mor øye på en fugleunge som har falt ut av redet sitt, stakkar’n satt der helt forkommen på plenen. Pip-pip mor eller far fløy rundt og var helt fortvilet, jeg fikk helt vondt i magen av å se på dette. Jeg og Hanne tok hver vår stige og klatret opp på taket der hvor de har redet sitt under taksteinen. Vi fikk lirket opp så redet kom til syne og lagt denne lille rosa fjæløse saken tilbake sammen med sine søsken. Jammen bra vi gjorde dette, for det lå ennå en liten tass utenfor redet sitt som også ble lagt tilbake. Du verden for en god følelse jeg hadde etterpå, så nå håper jeg denne «pippen» holder seg der den skal, he he. Ettermiddagen ble benyttet til å fikse litt på campingvogna jeg har kjøpt meg. Skal jo snart på lägret, men før det skal jeg ta jomfruturen til Vålerbanen i Solør. Første helga i juli er det både utstilling og lydighet, jeg gleder meg masse til det sosiale samværet med mange kjente. Så er det bare å håpe på at værgudene er med oss.