15. MAI

 

Det ble en luftetur på jordet i dag med alle sammen. Men før turen la jeg et spor til Zulu. På dette området har det tidligere vært en liten skog som nå er tatt ned. Gravemaskiner og diverse har så gjort det reint for kvist og røtter og harvet opp så det er bare jord og sand der nå. Vel tenkte jeg, dette må vi gå spor på, ikke bare i skogen hele tiden. Dette er ikke noe enkelt underlag så jeg lot Zulu få sitte i bilen og se at jeg gikk ut. De har ikke vondt av at man går to skritt tilbake innimellom.

Det var full fres i starten og jeg visste nøyaktig hvor jeg hadde gått. Første vinkel gikk hun rett over, men jeg bare fulgte på for jeg ville se hva hun gjorde. Etter ca 3-4 meter etter vinkelen viste hun tydelig at hun hadde tapt sporet. Jeg lot henne finne ut av det selv og hun klundret litt før hun fant igjen sporet. Men som forrige gang, nå var hun mer på og mer nøye. Jeg var spent på neste vinkel, det samme skjedde der, men nå var hun raskere med å finne det igjen. Resten av sporet gikk veldig fint og pipert ble funnet 🙂

 

Etter en liten pause gikk vi ut på banen for å trene apport og dekk under marsj + forangående i line. Hun var litt «slækk»  så vi tok bare en kort økt med masse «tjo og hei».