28. MARS

 

I går unnet vi oss en fridag, syntes vi hadde fortjent det nå 🙂

I dag derimot var vi gang igjen på formiddagen. Slapp hundene løse på et jorde hvor de kan boltre seg og løpe det de orker. Frøya henger med ennå selv om det ikke er det helt store tempoet og hun begrenser seg selv litt også nå. Litt full rulle i starten deretter roer det seg ned og hun tusler i sitt eget tempo. Zulu og Totto derimot tror jeg har en sånn intern konkurranse om hvem som er raskest, he he.

Etter turen ble det litt lydighetstrening med musungen. Jeg har funnet en fotballbane til like i nærheten og har fått sjekket ut hvem som «styrer» denne. Ringte kontaktpersonen og spurte pent om det var muligheter å få benytte denne banen til hundetrening. Fikk tilbakemelding om at de syntes det var hyggelig at jeg hadde ringt å spurt først så derfor kunne jeg bare bruke den så mye jeg ville :-).

 

Her er noen bilder fra turen i dag. Bildene av Frøya er litt uklare, men hun er så søt så jeg bare måtte. Den lille sporskogen min er borte også, snufs. Og Zulu i dekk på den nye banen.