25. OKTOBER

Etter jobb i dag dro jeg til Trandumskogen for å legge ut et spor til Zulu. Disse skogsområdene er ikke lette, det er fort gjort å miste retningen hvis man ikke er kjent med terrenget. Jeg har jo tråkket i disse områdene i mange år og trodde vel at jeg var rimelig kjent. Men så feil kan man ta.
Planen var å legge et spor på ca 200 meter, men slik som jeg rotet der inne så ble det nok på nærmere 500 på kryss og tvers.
Vel, jeg selet på Zulu, det får gå så langt det går tenkte jeg, det skjer jo ingen skade om vi ikke kommer til mål.
Men snakk om å ta feil, jo mer vanskelig det ble, jo mer nøyaktig var denne 4 mnd gamle bartejenta på sporet.
Jeg husket slett ikke hvor jeg hadde gått, men har lært at man må stole på hunden. Zulu er veldig lett å lese, så det var bare å stoppe opp når hun så tydelig markerte at hun var ute av sporet. Stå rolig å vente til hun var innpå igjen.
Vi kom til mål og jeg må innrømme at jeg ble meget imponert av det Zulu presterte her.
Det var to pinner, en sokk, en ball og sluttgjenstand, alt ble funnet.
Flinke lille mus-ungen til mamma’n sin.