12. AUGUST

 

Den køen er laaang, har fått time i desember!!!!. Jeg venter på å få tatt MR av kneet mitt og det er frustererende å være pasient i helsekøen. Men jeg er en utålmodig sjel når det gjelder enkelte ting så jeg ringer hver dag for å høre om det er en avbestillingstime jeg kan få. Så langt har det ikke gitt resultater. Jeg har også sjekket opp andre muligheter via bedrifthelsetjenesten osv..uten hell. Så nå har jeg sendt forespørsel til det private helsetilbudet og har fått svar derfra. Så får jeg krangle med staten etterpå om å få dekket dette siden det skjedde i jobb.

Det har jo gått litt utover Totto og Zulu at jeg har blitt satt litt på vent her. De har ikke fått den morsjonen eller andre aktiviteter de trenger på en stund. Men nå har jeg investert i en kickbike (etter å ha prøvd en) så nå er det andre boller. Kickbike fungerer veldig bra som handicap-fremkomstmiddel :-). Så nå skal formen til bartene komme tilbake, det er slutt på latmannslivet nå altså. Jeg er jo såpass på beina at jeg også har fått trent litt lydighet. Litt av et syn dere, ser ut som en pingvin der jeg går, he he.

Sist søndag dro jeg til Hønefoss og møtte «gjengen» for litt hygge og trening. Jeg hadde tenkt å ta feltsøk som er minst belastende for min del. Men med snille trenings-kompiser så fikk jeg rundert med Zulu. Jeg sendte henne ut fra midtlinja og så gjorde fig’n resten av jobben. Er det noen sak…. Men da fikk jeg jammen se hvor dårlig kondisen til musungen var, hjelp….det var direkte flaut. Men nå er vi i gang.

I går tok jeg og sambo’n en tur opp i Totenåsen. Vi fant en fin sti som passet for pingvinen og kom til en høyde med flott utsikt. Det gjorde godt for hundene og ikke minst humøret mitt.

 

 

 

001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

013