29. MAI

 

I går deburterte jeg og Zulu i NBF spor kl.B ved Elverum Hundeklubb sitt kveldsstevne. Vi hadde en superflott ettermiddag, men resultatet er ikke mye å skryte av :-). Men en erfaring rikere ble jeg, at kl.B er ingen lett klasse. Alt går så bra på trening og man tror at dette skal bli en grei sak……men den gang ei, he he. Vi hadde værgudene på vår side, det var regn og litt kjølig, noe som passer oss perfekt.

Vi startet med spor, deretter felt og så lydighet med fellesdekk helt til slutt. Zulu tok baksporet og vi misset 3 pinner dessverre. Det var et krevende og spennende spor og Zulu kjempet seg frem, så jeg er veldig fornøyd med den jobben hun gjorde uansett pinner eller ei. På feltsøket startet hun litt tregt før hun kom i skikkelig søk. Hun tok alle gjenstander innen tiden så det vi fikk litt trekk for her er avlevering og litt treg innkomst. Så var det lydighetsøvelsen, huff a meg….relativt bra fri ved fot, henger litt i starten men kommer seg opp etterhvert. Innkalling med stå var bra. På fremmadsendingen gikk hun for kort på returen, så det ble en null på den. Null ble det også på kryp, hun reiser seg. Null på hoppet, stopper ved hinderet, null på fellesdekk, reiser seg. Ja ja, resten var sånn midt på treet. Og poengsummen til slutt snakker vi ikke om, he he.

Selv om poengen uteble denne gangen, hadde jeg stor nytte av denne starten. Når jeg tenker etter så hadde jeg vel bare en start i 2014 så jeg har mye å ta igjen. Jeg syntes Zulu holdt kondisen bra, det ble jo en lang kveld og det er ganske krevende med alle disse øvelsen. Jeg er ikke skuffet på noen som helst måte, jeg koste meg og er glad for at vi nå har kommet i gang. Så det er bare å fortsette å trene og sjekke terminlista 🙂

Hanne var med meg denne gangen som støtte og fotograf. Koselig at hun tok turen for å heie på oss. Takker for fotografering og back-up 🙂

Og takk til Elverum Hundeklubb for et flott arrangert stevne.

 

018 026 027       040  047 049 051  063     079 081 089 091