29. MAI

Ha ha. Til dere som veddet på om jeg kom hjem med ny hund denne gangen har tapt. Men det var jammen bare så vidt også 🙂
Tirsdag morgen dro Hilde (Riesen-Hagan) og jeg til familien Uddenholm (Zantana) i Stockholm. Vi hadde to fantastiske dager der, det er jo som å komme til et hotell. Og like trist å reise derfra hver gang. For ikke å snakke om alle de nydelige hundene som rusler rundt beina våre. Rasmus og Totto var selvfølgelig med, mens Frøya bodde hos Rex og koste seg der. Totto var helt i himmelen, så mange på sin egen størrelse som han virkelig fant tonen med. Rasmus forelsket seg i Bea, sort russisk terrier, og Litka, dobermanntispa, og Diva, ei flott riesen-frøken. Og ikke minst, Kerry, ei utrolig nydelig S/P riesen. Det er noe av det vakreste jeg har sett, og for et herlig temperment. Både jeg og Hilde hadde lyst til å kidnappe henne med oss hjem, he he. Ellers så var det to flotte dverg-kull, derav den ene som Hilde og Rune skal ha. Her sleit jeg litt må jeg innrømme. Jobbet hardt med meg selv for ikke å falle for fristelsen, de var bare så utrolig nydelige.

Turen hjem gikk fint, litt handling ble det før vi passerte grensa. Og så var det veeeeldig godt å få igjen Frøya, det var gjensynsglede med de på 4 og 2 bein. Så i natt har Frøya ligget på armen til mor.