10. MAI

Fredag formiddag satte vi kursen mot Kristiansand og NKK utstilling. Jeg hadde følge med Mona, Frank og Rex, og Mona og Christian med rottiser og münsterländere. Vi ankom Åros Camping utpå kvelden og fikk stablet oss inn i forskjellige hytter. Vi hadde en liten sosial sammenkomst på kvelden med litt pølsegrilling og en kald øl.

Lørdag morgen (tidlig) var det opp og lufte tre bartedyr. Så en rask overhalling av pels før vi satte kursen til Gimlehallen. Vi var ute i god tid og fikk rigget oss til med bur og diverse. Siden noen av ringene var utendørs så var det veldig god plass i hallen. Så var sirkuset i gang. Rex fikk en slett blå. Rasmus fikk 1kval og 2konk med beskjed om at han hadde for mye vekt?????? Han er riktignok stor og kraftig, MEN HAN ER IKKE TYKK!!!! (selv om senga mi knakk når Rasmus ville ligge litt på armen og bli klødd bak øret.)Så var det Frøya, som jeg hadde et håp om å få stor-certet på, hun gikk ut med den samme premieringen som Rasmus. Knallbra kritikk, men dårlig pelskvalitet???????? Frøya var vel den av tispene som hadde best pels!!!!!!! Og så til slutt Totto; Bra kritikk og HP. Vel vel, vi tar det med et smil, sånn er det i denne utstillingsverden, opp- og ned-turer. Mona og Münster’ne gjorde reint bord, så vi hadde noe å feire på kvelden, he he. Reker og hvitvin, med kaffe og Baileys til dessert.

Søndag morgen var det å rydde og vaske ut av hytta etter morgenturen. Det var en kjempetrivelig helg, vi fikk også besøk av Brage, sønn til Frøya og Bart. Og for en hærlig guttunge, han er en trivelig, stødig og ikke minst en sosoial «gossing». Gleder meg enormt til valpetreffet i August.