11. JUNI

 

Da har jeg endelig litt tid til å skrive om helgens hendelser.

Lørdag debuterte jeg og Zulu i NBF spor kl.D. Arrangør var Elverum Hundeklubb.

Jeg hadde med meg «støttekontakten» min Hanne, alltid hyggelig med hennes selskap.

Vel, vi startet med spor denne dagen og det ble full pott, altså 10 poeng. En god start. Så skulle budføringa også foregå i skogen, JIPPI tenkte jeg, da har jeg en fordel siden vi har rundert bittelitt. Men så feil kan man ta. Zulu var mer opptatt av feltsøket som foregikk rett i nærheten, så da ble det 0 poeng der.

Så kjørte vi tilbake til banen og startet med lydighet. Jeg var nr 6 i rekken og hadde litt tid på meg til å grue meg mer og mer. Og det hadde nok en innvirkning på Zulu, skjønte det når vi skulle starte lineføring at hun ikke var helt på nett. 8,5 poeng tross alt. Innkalling gikk så vidt til en 8’er og fellesdekk 8. Mer enn det er ikke verdt å nevne, he he.

Jeg gjorde en liten evaluering på kvelden, hva var det som gikk galt. JO; HUNDEFØRER!!

Jeg står stiv som en stokk og stirrer bikkja i senk på både innkalling(dårlig fart inn til fører) og apportering(slapp apporten). Dekk under marsj hadde hun en flott stå under marsj. «Mor» bæljer ut DEKK, ikke rart hun syntes jeg var noe grusom denne dagen. Og hopp over hinder tok hun begge veier før jeg rakk å snu meg, greit å bli ferdig med det liksom tenkte Zulu. Stakkars jenta mi, ikke rart at hun «datt litt ut».

Konklusjon: JEG trenger mer ringtrening!! Jeg vet Zulu kan.

Jeg tenker tilbake på forrige lørdag når vi gikk ferdselsprøven, da gikk alt på skinner. Men da var jeg rolig og hadde trua på at dette skulle vi klare.

Men jeg henger ikke med hodet av den grunn, vi bretter opp ermene og fortsetter, dette skal vi klare.

Så var det gårsdagens søndagstur, en opptur bokstavelig talt. For det var 350 høydemeter RETT OPP. Men du verden for en flott tur. Vi kjørte til Torsætra og parkerte bilen. Gikk, eller rettere sagt klatret opp til Torsæterkampen. Zulu og Charlie var med oss for dette var ingen tur for gamlemor Frøya. Og Totto ble hjemme for å holde henne med selskap.

Vi avsluttet turen vår med kaffe og Totenkringle på Torsætra.