27. SEPTEMBER

 

I morgen setter jeg kursen mot området rundt Hønefoss. Overnatting på Onsakervika Camp. og trening ved Persmoen, HELE HELGEN 🙂

Det blir en liten helgesamling med bare riesenschnauzere som skal trene rundering og spor. Og mulig vi får trøkt inn litt lydighet også.

Vi blir vel rundt 10 stk tenker jeg, passe gruppe til å starte opp med. Så får jeg se hvordan dette faller i smak og håpe på at dette kan bli en «tradisjon» hvert år. Kanskje to ganger i året også :-). Målet er i hvertfall og få samlet så mange som mulig som trener bruks med sine riesen, både til hverdags og for konkurranse. Jeg har en drøm som bør være mulig å oppfylle, og med de aktive riesen-elskerne som er i dette miljøet så er det mulig. Sammen drar vi lasset, sammen er vi dynamitt!!

 

I dag tok jeg turen til Enebakkneset og besøkte min herlige oppdretter (til Totto) Mona. Det er leeeenge siden sist og vi hadde noen hyggelige timer sammen. Hun har mange spennende prosjekter på gang som jeg kanskje en gang i fremtiden kan ta del i. Men akkurat nå har jeg nok med mine tre hunder.

 

Nei, klokka går gitt. Jeg og Zulu skal ut og møte «elite-damene» for litt lydnad.