17. MARS

 

En real og flott korthelg, avreise Minnesund fredag formiddag – ankomst Minnesund lørdag kveld. Vår første frihelg sammen på lenge så den måtte benyttes grundig.Vi pakket bilen med noe småtteri, kjørte Frøya til min datter og satte kursen nordover. Underveis ble vi enige om å satse på Dombås og omegn. På turen oppover svingte vi oppom Høvringen og det var det virkelig verdt. Nydelig sol og vinterfjell møtte oss, man blir nesten religiøs av slike opplevelser. Etter å ha ruslet litt på beina i området, kjørte vi videre til Dombås og tok inn på Dombås Motell. Etter en god frokost bråbestemte vi oss for å kjøre til Åndalsnes. Flott naturopplevelse dette også, høye og bratte fjell. Vi stoppet ved trollveggen før vi kjørte inn til sentrum. Der lå det en cruisebåt med amerikanske turister, tror de var målløse av den Norske flotte naturen. En gjeng med eldre damer ble også målløse når de fikk se Totto og Zulu, de bare måtte hilse på og få klappe de, beautiful schnauzers :-). ENIG !!

Etter litt shopping og en kopp kaffe kjørte vi tilbake igjen, gjennom Dombås og over til Folldal. Her fant vi nydelige skiløyper opp til vintekledde vidder. Sol og blå himmel, kan det bli bedre? To hunder som virkelig trives og koser seg, får helt hjerteklapp av sånt jeg. Matpakke, sjokolade og kaffe på termosen….jeg vil tilbake NÅ!!

Vi fant vel ut at nå har vi ikke godt av flere slike opplevelser, he he. Vi kjørte sørover igjen, denne gangen gjennom Østerdalen. Sent på kvelden var vi vel hjemme igjen. En kort men utrolig fin tur. Norge er et vakkert land som bare må oppleves på alle årstider. Hver krok og krik har sin sjarm, selv i ditt nærområde.

 

 

 

020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

060

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

065

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

066

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

067

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

003

 

 

 

 

 

 

 

 

004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

047

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tur1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

048

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

044

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

034

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

029

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

038

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

047

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

056