8. SEPTEMBER

 

Da er vi gang igjen med hverdagen etter en flott og koselig helg. Fredag ettermiddag hentet jeg Mona Uddenholm og Eva Fasth på Gardermoen og fikk de innlosjert på Minnesund Resort :-). Men før vi ankom Minnesund tok vi turen til Lillestrøm for å hente ei nydelig schnauzer tispevalp. SMELT…..17 uker medbrakt fra England smeltet hun alles hjerter. Utenom Totto sitt tror jeg, han syntes hun var en plage, he he. Zulu la sin elsk på denne lille spinnville turbo’n, de to passet perfekt sammen. Jeg blir varm om hjertet og blank i øynene når jeg tenker over hvordan Zulu ønsket «Ebba» velkommen. Så forsiktig og myk frem til lill-pia ble varm i trøya, da var det full fart. Fy flate, hvis dette er slik en schnauzer skal være, da veit jeg hva min neste hund skal bli. For et temperament og vilje, turbo de luxe, tillitsfull og «tøff». Og ikke minst min «favoritt», sort stri pels :-).

På lørdag var det EDS show og to av Zulu sine guttebarn skulle stilles. Jeg fikk gå med «Mack» og Helle gikk selv med sin «Cody». Gutta fikk begge very good og takk for i dag. Men det er ikke noe annet å regne med i et slikt selskap som var der. Russerne tok rubbel og bit. Min personelige mening om disse russiske riesen er stikk motsatt av hva andre mener. Mulig de er pene, men jeg syntes det blir for ekstremt på alle måter. Korte haser, overvinklet her og der, dårlig «fraspark». Men som jeg sier, det er min personlige mening og smak :-).

Caranina’s Crazy Black Dragon, Moltas, ble vist frem i Sverige på søndagen og fikk CK og 2BHK med en flott kritikk: «18 mnd gammel. Velprporsjonert, kort og kompakt, prima hode passe langt, korrekt flat skalle, velutviklet neseparti, mørke øyne, korrekt bitt, bra halslengde, topp topline, prima vinkler frem og bak, utmerket hard stri pels, sunne bevegelser fra alle kanter.» Gratulerer til Lena og Moltas 🙂

Mandag og avreise til Sverige for besøket mitt. Takk for en super helg til Mona og Eva og ikke minst lille Ebba for at vi fikk bli litt kjent med henne. Jeg og Zulu savner henne :-). På kvelden møtte jeg Terje og Elisabeth på Trandum. Det ble et spor på Zulu, Izo og Zechon. Zulu og Izo gikk parallelspor, kjempemoro. Zulu hadde det fryktelig travelt, hun vill først i mål. Var vel heller det at hun var redd for at Izo skull ta sporet hennes, he he. Jeg og Terje hadde et lite møte etterpå for å gjøre siste finpussen til NSBK sin samling på Finnskogen. Nå tror vi at det meste er på plass og vi gleder oss til Finnskog-treff. 3 fulle runderingslag, et sporlag og et IPOlag, dette blir spennende…tjoho…

 

 

izozulu moltasck 017 033 039 041 051 063 068 094 099 101 105 110