18. JUNI

 

Jeg og gubben tok en liten snartur til Riga.

Vi hadde hotell i nærheten av gamlebyen, for en fantastisk flott by. Det var så rent og pent overalt, ikke noe søppel eller annet snusk å se. Store flotte parker med benker og statuer om hverandre. Det gikk en liten kanalbåt gjennom gamlebyen også, denne var vi med på, en liten uforglemmelig reise :-)Vi hadde et engelsk eldre par som reisefølge på båten, og de hadde planlagt en tur til Norge. Så vi anbefalte de forskjellige severdigheter i Oslo, noe de takket for og skulle ta med seg.

 

Vi var en snartur innom markedsplassen, HERREGUD, det var enormt. Vi gikk og vi gikk, trodde aldri vi skulle komme ut igjen. Men en spennende plass å beskue, tett i tett med boder av ymse sortimenter. Tett i tett med folk, så lommeboka var trygt plassert i bokselomma.

Eneste som kanskje ikke nådde de stor høyder var maten. Ganske enkel servering selv på de såkalte fine restauranter.

Alt i alt så hadde vi to flotte dager, været var upåklagelig og hotellet var veldig bra.

 

Men det er alltid godt å komme hjem. Rundreise for å hente inn våre kjære «barn». Først ut til Asker for å hente Zulu hos pappa Lukas. De to hadde kost seg masse fikk jeg høre, Zulu hadde vært snill pike, he he.

Så var det innom for å plukke opp Frøya. Hun har vært gårdshund på Rena og byfrøken i en dag. De har kost seg masse sammen og ønsker å låne Frøya senere også.

Til slutt Totto som var hos mine foreldre. Han hadde survet den første natta, men de to neste så fikk han plass i senga og da var alt i orden, den sleipingen 🙂 Han vet å tvinne «gamlinga» rundt lillefingeren gitt.

Det ble tatt mange bilder fra turen, men jeg har ikke fått lagt de inn ennå. Men de kommer etterhvert.

HA EN GOD HELG, I DAG BLIR BÅTEN SATT PÅ SJØ’N, VI GLEDER OSS TIL MANGE FINE TURER PÅ HURDALSJØEN I SOMMER.