15. JULI

Etter en trenings-og turfri søndag, måtte vi ta igjen litt på formiddagen i dag. Jeg møtte Mette fra bruks’n som har to schäfere. Det ble mye lek og moro i dag, Frøya er jo itt’no problem å gire opp. Rasmus derimot, er litt treg i avtrekker’n. men med to gale mennesker som leker seg i mellom med ballen, da vil han gjerne være med. Så tok jeg kun noen korte fri ved foten med full fokus, da var Rasmus helt på nett. Frøya mistet fort tempoet i dag, tempen ute var litt trykkende og det reagerer mine hunder på. Dette har jeg spesiellt lagt merke til på Rasmus og jeg har fått det bekreftet at denne værtypen plages han med. Totto fikk en runde med feltsøk, Mette var meget imponert over dene lille saken og hans ivrighet til å jobbe. Koselig med slike tilbakemeldinger. Når vi kom hjem gikk jeg en liten tur ned på jordet så de fikk «gamse» litt. Nå ligger de rett ut her, mette og fornøyde så da kan jeg reise på jobb med god samvittighet.