13. APRIL

Så er det siste helligdag, men jeg har ennå to dager fri før jeg begynner på jobb igjen. Denne påskehelga har jeg bare vært hjemme og kost meg med hundene, mange turer har det blitt, både alene og sammen med andre, og litt trening. Nå begynner det å komme frem litt barmark, så nå kan vi snart starte opp med skogstrening. Sporline, sele, leker, gjenstander og pinner ligger klart til nye utfordringer, åh.. som jeg gleder meg. Jeg håper på å få startet Rasmus i NBF-bruks denne sesongen, det står igjen litt på lydighetsbiten ennå men vi er i «siget». Det nærmer seg to utstillinger på rappen også, først Stange og deretter NKK Kristiansand. Jeg er jo mest spent på Totto siden han nå trer inn i den voksne verden. Det har vært liten konkurranse på valpeshowene, så det blir nok tøffere nå, men det er bare bra. Det får gå som det går, Frøya, Rasmus og Totto er de vakreste i mine øyne uansett, he he.

Nei, nå må jeg avslutte. Skal ha familiemiddag her i dag, så jeg må ut å lufte «de gale» og gi de litt hjernetrim så de holder fred i ettermiddag 🙂