4. OKTOBER

Som jeg har ofret på hundene (igjen). Startet dagen med en sykkeltur med Frøya og Rasmus. Deretter møtte vi Camilla med schnauzeren «Kavring», en artig gutt som jeg har smeltet litt for. Jeg hjelper de med å komme i gang med sporsøk, og gutten gjør det veldig bra faktisk. Han snuser seg frem til pølsene som ligger i enden av sporet. Moro å kunne hjelpe til med noe jeg virkelig liker å drive med. Jeg gikk et spor med Rasmus også på et hogstfelt, og i dag var det itt’no problem for ham i det hele tatt.

Så dro jeg på agillity-trening med Totto, det var full fart som vanlig, og like koselig som sist. Prøvde litt med Rasmus også, han hadde ikke glemt sine gamle kunstner. Så avsluttet vi ettermiddagen med en middag hos mine foreldre. De gjør som trekkfuglene og reiser til Spania for vinteren. Det må være deilig å være pensjonist.