19. JUNI

 

Tenke seg til at man kan ha med seg hunder på jobb. Vi hadde en slik treningsdag i dag og da foreslo jeg en tur til Mitsberget. Og dette ble godt mottatt, så etter et par timer med «teori» på jobb så kjørte vi i følge oppover til Minneåsen.

Jeg hadde med meg Totto og Zulu på turen, og de fikk jammen meg smake både fra matpakker og bolleposer. Tror de koste seg rimelig godt ja 🙂

Tror jammen meg kollegaene mine koste seg også, de takket for fin tur og et godt initiativ til denne turen, det var jo hyggelig å høre. Så det fristet til gjentagelse på en annen treningsdag. Planen er klar allerede.

 

Frøya min lot jeg være hjemme, hun klarer ikke disse lange turene lenger dessverre. Men sånn er det å bli en aldrende hund, så lenge hun spiser godt og er frisk og fornøyd i hverdagen og klarer noen småturer, så skal hun få gå her og kose seg. Hun er ihvertfall ung til sinns 🙂